Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На ужгородський аеропорт виділять 57 мільйонів гривень

8 березня 2016 р., 18:32

Щоб відповідав міжнародним стандартам

Ужгородський аеропорт потрапив в число аеропортів України, які будуть модернізовані до міжнародних стандартів. Для масштабного проекту планують залучити кошти державного та місцевого бюджету, а також спонсорську допомогу.

На своєму засіданні Уряд затвердив Державну цільову програму розвитку аеропортів на період до 2023 року, до якої увійшли 17 аеропортів України. Як повідомили в Кабміні, це дозволить підвищити ефективність управління майном, сприятиме розвитку авіаційних перевезень, а також матиме позитивний економічний ефект для розвитку всіх регіонів України.

Програма передбачає приведення інфраструктури авіаційного транспорту у відповідність з міжнародними стандартами, забезпечення набуття Україною статусу транзитної держави з урахуванням її унікального географічного розташування, підвищення ефективності управління державним майном, - пише Закарпатський кореспондент.

На аеропорт в Ужгороді планують витратити 57 млн. грн., з яких основна частка ляже на плечі обласного бюджету. До 2023 року тут планують провести відновлення і реконструкцію асфальтобетонного покриття, придбати і переоснастити світлосигнальную систему, провести капітальний ремонт, будівництво авіаційно-рятувальної станції та ін. роботи.


Дима 09.03.2016 10:41 IP: 101.80.179.94
Короче говоря спстят 57 лямов((( Кому нах нужен этот аеропорт?? Ужгородцам??? Мукачевцам?? Березному?? Хусту? Тячеву?? Лучше дороги сделайте летают самолетами из Будапешта, Львова, но не из Ужгорода. Меньше 2 процентов в области ваще в самолете бывали нето чтобы летали кудато.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp