Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Оноківцях свято весни відзначали (ФОТО)

9 березня 2016 р., 08:20

Лу3нали пісні, була душевна атмосфера.

Справжнє свято весни і краси відбулося 6 березня ц.р. в Оноківському сільському клубі. Його незмінні ведучі Марія Гричушенко та Михайло Бабідорич привітали присутніх жінок та надали слово для офіційного привітання Оноківському сільському голові Павлу Машіка. Керманич села висловив теплі слова побажань та вручив кожній представниці прекрасної статі по ніжному тюльпану, що є однією з перших весняних квіток та разом з підсніжниками символом наступаючого свята. Концертну програму відкрила маленька жителька села Наталка Вербич, яка продекламувала вірш для присутніх дівчат, мам та бабусь, чим зачепила серця усіх в залі. 

А пісні про матір та про весну у душевному виконанні юної співачки Вікторії Желізняк, мабуть, не залишили байдужим нікого. Пісенні слова вдячності усім матусям прозвучали від ще однієї талановитої дівчинки Вікторії Слов’як. Виконання дуетом (Марія Гричушенко та Ганна Кость) пісень «Рідна мати моя» та «Чорнобривці», настільки вразило присутніх, що підспівував весь зал. Далі цю атмосферу підхопив вокальний ансамбль «Марічка», у складі Галини Лемко, Тетяни Ковач, Марини Василини, Надії Малєєвої та Марії Гричушенко. Колектив презентував нову пісню «Мамина молитва», а також виконали вже знайомі «Очі сині», «Та як тя найду» та жартівливі «Ой вербо, вербо» і «Бджоли» під акомпанемент Михайла Рибалко. Гість свята директор Будинку культури села Руські Комарівці Віра Луцьо разом з нашим соловейком Марією Гричушенко подарували присутнім пісні «Чарівна скрипка» та «Мамина вишня». 

{g}

Та, мабуть, найкращим подарунком для мам стали виконані їхніми діточками – учасниками колективу «Сонечко» (керівник Ірина Мучичка») – таночки: драйвовий і енергійний «Рок-н-рол» та ніжний і чутливий - «Весняні пелюстки». І, наостанок, ще одне музичне привітання для чарівних жінок прозвучало від справжніх мужчин - народного вокального ансамблю «Карпатські голоси», які разом з дівчатами з «Марічки» виконали пісні «Горнемось до Господа», «Ой на горі два дубки», «Ой звідки гори» та інші. Традиційним завершенням стало виконання «На многая і благая літ». Отож, сподіваємось, що, незалежно від погоди, чудовий весняний настрій та позитивні емоції надовго поселилися у серцях усіх присутніх на святі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp