Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

КПП "Ужгород" блокують далі (Фото)

10 березня 2016 р., 10:56

Проїзду немає

Сьогодні протестувальники продовжують блокувати проїзд до Словаччини через КПП в Ужгороді. Власники іноземних автомобілів просять почути їхні вимоги. Кілька десятків машин перекривають під’їзд до україно-словацького кордону. Автовласники чергували всю ніч, - повідомляє Ужгород.ін.

Приводом для блокування став факт, що на митниці припинили приймати довідки, які свідчать про те, що автомобіль власника був на ремонті і з об'єктивних причин водії не змогли перетнути кордон строком у п'ять діб.

А за порушення цієї норми автовласникам загрожує штраф у понад 8 тисяч гривень.

Водночас на митниці пояснили, що довідки з повідомленням про поломку автомобілів діють і надалі, але надавати їх віднині треба не пізніше п'яти діб від дня попереднього перетину кордону.

Якщо її прострочать, то на водія накладатимуть штраф. Автовласники кажуть, що ця вимога нереальна, і майже унеможливлює користування автомобілем з іноземною реєстрацією. Тому просять вирішити це питання, в іншому разі блокуватимуть кордон безстроково.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp