Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Смоланка просить пришвидшити розслідування справи про видачу "липових" дипломів

10 березня 2016 р., 20:44

Диломи видавали у чеських університетах

Наприкінці 2014 року Ужгородський національний університет на підставі результатів службової перевірки звернувся до правоохоронних органів з проханням розслідувати факти неправомірного отримання випускниками Міжнародного інституту підприємництва і права м. Прага дипломів ДВНЗ «Ужгородський національний університет», - йдеться на офіційному сайті ужгородського вишу.

Незважаючи на тривалий період часу, який минув, справа без руху знаходиться в Ужгородському відділі поліції. Враховуючи цю обставину, відповідальність за міжнародний імідж України, суспільний резонанс, якого набула заява міністра освіти і науки С.М. Квіта про нелегітимні дипломи, які видавалися попереднім керівництвом університету іноземним студентам, вважаємо своїм обов’язком звернутися до Прокурора Закарпатської області та начальника Головного управління національної поліції в Закарпатській області з проханням вжити відповідних заходів щодо належного розслідування кримінального провадження, яке було зареєстровано у грудні 2014 року.

{g}




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp