Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді стартував відкритий чемпіонат України з велоспорту-шосе та маунтінбайку (ФОТО)

11 березня 2016 р., 08:23

У першому етапі візьме участь 75 учасників.

І етап змагань з велоспорту-шосе зібрав 75 учасників з усіх куточків країни. А вже 17 березня відбудеться ІІ етап.

 

За словами організаторів подібні масштабні змагання Закарпаття приймає вперше. Сподіваємось, і надалі зможемо бути господарями подібних всеукраїнських заходів з велоспорту. Зрештою, кліматичні умови та стан інфраструктури відповідає рівню всеукраїнських змагань.

Як уже анонсувалося в цей день після обідньої пори на вулиці Минайській рух транспорту був перекритий: о 15:00 – стартували чоловіки, о 17:20 – жінки.

На урочистому відкритті змагань спортсменів вітали голова обласного ФСТ "Спартак" Микола Щадей, голова обласного відділення НОК України Іван Риляк, мер Ужгорода Богдан Андріїв, голова об'єднаної федерації велосипедних видів спорту Закарпатської області Віктор Ледіда та начальник управління молоді та спорту Віталій Ерфан. Останній, зокрема, привітав учасників і від імені голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля та побажав спортсменам вдалих стартів та переможних фінішів.

Дати старт учасникам змагань доручили іменитому велогонщику в минулому Джамолідіну Абдужапарову, який неодноразово виступав на міжнародних змаганнях (Тур де Франс).

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp