Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті знайшли "подарунки" війни

11 березня 2016 р., 11:20

Сталося це вчора, 10 березея.

10 березня на території Ужгородського району зафіксували чергову небезпечну знахідку – в лісі поблизу с. Ярок місцевий мешканець натрапив на підозрілий металічний предмет. О 10:18 чоловік повідомив про це до Служби порятунку «101».

Для очищення території від вибухівки прибули фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Після проведення перевірки місцевості піротехніки вилучили артилерійський снаряд калібром152 мм часів Другої світової війни. Його транспортували на військовий полігон у с. Оріховиця, де о 14:40 знищили.

Шановні закарпатці! У теплу пору року значно зростає імовірність виявлення відголосків війни на території краю. Відтак будьте обережні під час проведення земляних робіт або прогулянки лісом. У разі, якщо ви натрапили на небезпечний предмет, не чіпайте його самостійно. Натомість позначте місце знахідки й повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, поліцію або ж зателефонуйте до оперативно-рятувальної служби за номером 101.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp