Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затримали пару злодюжок

14 березня 2016 р., 13:34

Хотіли зекономити на покупці та електриці

Днями у гіпермаркеті міста Мукачево, що у Закарпатській області, двоє відвідувачів, які протягом тривалого часу перебували у торгових залах, здалися підозрілими охоронцям закладу. Як виявилось, підозри працівників були не даремними.

Виявилося, що перебуваючи біля полиць з побутовими товарами, двоє чоловіків прихопили та приховали електролампочок на загальну вартість 800 гривень. Проте, поки вони намагались вийти непоміченими з магазину, працівники поліції охорони вже прямували до гіпермаркету.

Сигнал «Тривога» з гіпермаркету на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов близько о пів на 16 годину. Вже за лічені хвилини поліцейські охорони прибули на місце події. З дотриманням заходів особистої безпеки, підозрюваних було затримано. Ними виявились батько та син, мешканці одного з сіл на Мукачівщині, - повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Вкрадені електролампочки було повернуто на полиці магазину, а от подальшу долю родичів-зловмисників належить визначити слідчим.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp