Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Боєць із Рахівщини потребує нашої допомоги

14 березня 2016 р., 19:25

Дороговартісне лікування йому не під силу

Попри початок хвороби у січні 2015-го, Іван не покинув оборону Дебальцевого до останнього, хоча вже тоді був у важкому стані.

Діагноз: неспецифічний виразковий коліт, важкий перебіг, інтоксикаційний синдром. Розпочата інтенсивна терапія. Лікарня забезпечує елементарними наявними базовими препаратами, лабораторними та інструментальними обстеженнями.

Інші основні специфічні дорогі препарати доводиться купувати на суму 1500-2000грн/добу. Бійцю досі не оформили статус Учасника бойових дій і, відповідно, він не отримує соціальних виплат та пільг, - інформує Depo.Закарпаття.

Зараз Іваном опікується військовий хірург Олександр Данилюк.

"Сьогодні другий день лікування. Стан хворого стабільно важкий. На другу добу Іван зміг встати, навіть з’явилася посмішка. Скільки триватиме лікування - у таких складних випадках прогнозувати важко", - прокоментував лікар.

На лікування Івана Гоубела збирають гроші. Допомогу можна перерахувати на карту Приватбанку 5168 7572 2882 2880 (благодійні внески на медпотреби)
Кашеїда Г.А.

Також гроші для Івана збирають закарпатські волонтери:

картка Приватбанк 5168 7420 6723 6632

отримувач Микола Скунць

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp