Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наприкінці березня Ужгород "вибухне" цвітом

15 березня 2016 р., 10:41

Вулиці забуяють цвітом сакур.

Ужгородські сакури, за сприятливих погодних умов, можуть зацвісти уже наприкінці березня. Наразі ж на проспекті Свободи уже зацвітає слива.

Про це у коментарі Zaholovok.com.ua повідомив головний турист Закарпаття Федір Шандор.

«Як стверджують біологи, за умов, якщо наступні 2 тижні не буде заморозків, в Ужгороді уже зацвіте сакура», – каже Федір Шандор і додає, що навіть на місяць раніше Закарпаття все одно готове приймати туристів, які хочуть побачити цвітіння японської вишні в Ужгороді. Традиційний туристичний сезон у квітні-травні (якщо сакури таки зацвітуть у березні) не буде зірваний: на туристів чекає купа цікавих фестивалів: «На потік туристів раннє цвітіння сакури не вплине. Вони вже нам телефонують, питають, коли краще їхати. Як повідомили у Турінформі Закарпаття, приймати «сакурових» туристів екскурсоводи готові хоч сьогодні. А на кінець квітня і на травневі свята Закарпаття готує для туристів цікаві фестивалі. Зокрема, на угорську Пасху їх буде кілька. Із гастрономічних – 2 фестивалі бограчу у Косино», – розповів Федір Шандор.

Також він нагадав про День святого Патріка, який невдовзі відбудеться у Мукачеві та другий з'їзд закарпатських пивоварів, які теж зберуться у Мукачеві.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp