Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як полісмени Карпатську Україну згадували (ФОТО, ВІДЕО)

15 березня 2016 р., 19:32

Урочистості відбулися сьогодні, 15 березня?

Свої слова вдячності полеглим борцям та віру у майбутнє нашої Українивисловив голова облради Михайло Рівіс: “Схиляючи голови, згадуємо у цейдень і героїв Небесної сотні, які вийшли у нерівний бій за кожного із нас.Згадуємо й учасників АТО на сході країни, які не повернулися живими. Івіддаємо величезну шану вдовам-дружинам, матерям та дітям, для якихсьогоднішня війна залишила гіркий слід на ціле життя, зодягнувши їх у чорніхустини. 

А також тих, хто сьогодні незламно стоїть на сторожі нашого з вамиспокою”. Звернувся до присутніх й голова Хустської райдержадміністраціі НазарійПавлій:“Ми з вами маємо за честь бути нащадками великого українськогонароду, який здавна славився високим патріотичним духом та надзвичайноюсилою волі. Яскравим прикладом цьому є події, які мали місце 77 років тому.Саме стільки відділяє нас від того страшного дня, коли на цьому поліпролилася кров відданих синів України. Вони ціною власного життявідстоювали незалежність рідної землі. Боронили її за ради нас із вами,заради світлого майбутнього прийдешніх поколінь. Багато червоної водипронесла у собі річка Тиса. 

{g}

Багато материнських сліз пролилося тієїдоленосної весни. Як говорив відомий українець Тарас Шевченко, “не вмираєдуша наша...” В урочистостях брав участь начальник Головного управління Національної поліції Закарпаття Сергій Князєв та начальник Управління патрульної поліції міст Ужгорода та Мукачева Ігор Марценишин. На завершення над Красним полем линула молитва за душі тих, хто 1939 року віддав життя на захист свого краю. 


Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp