Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

УжНУ – серед пріоритетних партнерів Люблінського католицького університету

15 березня 2016 р., 21:02

Про це йшлося на зустрічі з делегацією.

10–12 березня відбулася робоча поїздка до Люблінського католицького університету делегації юридичного факультету УжНУ у складі декана факультету, професора Ярослава Лазура та заступника декана з міжнародних зв’язків, доцента Олександра Білаша,- пише Медіацентр УжНУ.

Під час перебування в Люблінському університеті представники юридичного факультету мали зустріч з деканом факультету права, канонічного права та адміністрації професором Пйотром Станішем та іншими представниками професорсько-викладацької корпорації університету.

Розмова між деканами торкалася дальшого розвитку міжнародного співробітництва між двома факультетами, активізації у питаннях мобільності та обміну студентами і викладачами, видавничої діяльності, участі польських науковців у роботі спеціалізованої вченої ради з адміністративного та конституційного права, що діє в УжНУ.

Як зазначив під час зустрічі професор Пйотр Станіш, юридичний факультет УжНУ належить до стратегічних та пріоритетних партнерів факультету права, канонічного права та адміністрації Люблінського католицького університету саме завдяки своїй науковій та міжнародній активності, географічному положенню. Професор Ярослав Лазур запевнив у відповідь, що співпраця з Люблінським університетом відкриває нові можливості для академічної мобільності та наукового зростання викладачів і студентів юридичного факультету УжНУ.

Сторони домовилися про обмін викладачами у рамках наукового та викладацького стажування, про що буде підписана додаткова угода під час VIII Закарпатських правових читань, що відбуватимуться на базі Ужгородського національного університету 21–23 квітня 2016 року. Їх співорганізатором цього року вперше виступає Люблінський католицький університет.

Також найближчим часом буде підписана додаткова угода щодо обміну студентами та докторантами у рамках програми Erasmus+, яка розпочне свою дію з 2017 року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp