Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У краї оголосили про підозру у вбивстві та взято під варту учасника стрілянини в Мукачеві

17 березня 2016 р., 18:23

За все доведеться відповідати.

За погодженням з прокурором Мукачівської місцевої прокуратури Старшим слідчим СВ Мукачівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області повідомлено про підозру мешканця міста Мукачево про те, що він підозрюється у вчиненні умисного вбивства, (ч. 1 ст. 115 КК України).Як уже раніше повідомлялося 12 березня 2016 року у м. Мукачево, по вулиці Молодіжній, невідомі особи, знаходячись біля воріт загальноосвітньої школи № 16, під час виниклої сварки, яка переросла в боротьбу, діючи умисно, з метою вбивства 31-річного мукачівця, з близької відстані здійснив постріл з пістолету в останнього, після чого втік з місця події.

Своїми умисними насильницькимим діями потерпілому спричинено тілесні ушкодження у вигляді вогнепального кульового поранення, внаслідок чого поранений помер цього ж дня в реанімаційному відділенні Мукачівської ЦРЛ. Цього ж дня підозрюваного у скоєнні вбивства за клопотанням прокурора взято під варту строком на 60 діб.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp