Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З-під варти зникли двоє бійців "Правого сектору", яких підозрюють у мукачівській стрілянині

18 березня 2016 р., 08:42

Суботнього дня в Мукаечві пролуна автоматна черга і не одна...

Бійці ДУКу Володимир Бурча та Родіон Горбенко зникли із Закарпатської обласної лікарні, де їх утримували під вартою. Це сталося надвечір у четвер, 17 березня.

Як зазначили у прес-службі Правого сектору, йІмовірно, їх перевели до СІЗО. Про переміщення хлопців та про теперішнє місце перебування не повідомили ані рідних, ані адвокатів.

"Хлопцям "шиють" тероризм та створення злочинного угрупування, не маючи при цьому жодної законної на те підстави. Із липня 2015-го суд виносив рішення тримати під вартою двох юнаків (25 та 18 років) лише через вручену їм підозру у вчиненні важкого злочину, яка не була підкріплена доказами хоча б можливої їх до цього причетності. І це при тому, що після важких поранень вони не могли навіть ходити" - йдеться у повідомленні.

За цей час бійці перенесли по кілька важких операцій. Але ще не одужали повністю.

"У Бурчі в нозі апарат Ілізарова, тому йому необхідні регулярні перев'язки, оброблення ран, нагляд лікарів. Крім того, вони постійно потребують ліків: знеболювальні, вітаміни, препарати кальцію… Наразі для обох, зважаючи на стан здоров'я і потребу відновлення роботи кінцівок, перебування у тюрмі є неприпустимим" - повідомляє прес-служба.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp