Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустська прокуратура відсудила хороший шмат землі

18 березня 2016 р., 10:03

Повертають у державну власність

За принципової позиції Хустської місцевої прокуратури Львівським апеляційним господарським судом залишено в силі рішення суду першої інстанції, яким визнано недійсним договір оренди земельної ділянки та зобов'язано повернути відповідача у власність держави земельну ділянку площею 13 га, нормативно грошовою оцінкою близько 300 тис.грн.

Нагадаємо, підставою для звернення до суду слугувало те, що процес передачі земельних ділянок відбувся незаконно, без затвердження технічної документації з оцінки земель, чим допущено грубі порушення Податкового кодексу України та Закону України «Про оцінку земель», які передбачають, що для визначення розміру орендної плати для земель державної та комунальної власності обов’язково проводиться та використовується нормативна грошова оцінка земельних ділянок.

Наразі прокуратурою вживаються заходи для реального виконання вказаного рішення, - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp