Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Солотвині підприємець незаконно привласнив земельну ділянку

18 березня 2016 р., 12:41

І, з вичайно, нічого не сплачує

Тячівською місцевою прокуратурою в ході вивчення дотримання вимог земельного законодавства при користуванні земельними ділянками встановлено, що один з приватних підприємців району використовує земельну ділянку, площею, 0,76 га в смт. Солотвино без відповідних правовстановлюючих документів та не сплачує за користування вказаної земельної ділянки кошти, що спричинило збитки Солотвинському селищному бюджету в сумі 88 тис. грн.

Про цк повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Встановлено, що протягом року, вказаний приватний підприємець використовує земельну ділянку для підприємницької діяльності без укладення договору оренди та не сплачує орендну плату.З метою вжиття заходів до примусового стягнення збитків за фактичне користування земельною ділянкою з боржника Тячівською місцевою прокуратурою подано позовну заяву в інтересах Солотвинської селищної ради до Господарського суду Закарпатської області про стягнення заборгованості до бюджету в сумі 88 тис. грн.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp