Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Закарпатті відбудуться міжнародні змагання з танцю "Uzhgorod Open - 2016"

18 березня 2016 р., 14:13

Зараз активно проводяться роботи по організації турніру

Традиційні міжнародні змагання з танцювального спорту «Uzhgorod Open» відомі далеко за межами України і стали «візитною карткою» обласного центру Закарпаття. Однак, протягом 2 останніх років це грандіозне свято краси і таланту не проводився. Ситуацію вирішили виправити в цьому році, - повідомляє "Закарпатський кореспондент".

Змагання «Uzhgorod Open» традиційно планують провести в кінці квітня - в період цвітіння ужгородських сакур. Це будуть змагання міжнародного календаря Всесвітньої Федерації Танцювального Спорту (WDSF) - WDSF Open Standard, WDSF Open Latin, Чемпіонат України серед команд формейшн St, Lat, Міжнародні відкриті та класифікаційні змагання.

Уже в березні Федерація танцювального спорту організувала в Ужгороді танцювальний турнір «Грація 2016» як показову репетицію перед «Uzhgorod Open». Як повідомила Закарпатському кореспонденту глава Закарпатського обласного відділення Всеукраїнської Федерації Танцювального Спорту Олександра Мишко , цей танцювальний свято пам'ятають в Європі і чекають на його повернення:
«На різних турнірах в різних куточках Європи і України мене часто запитують« а коли буде «Uzhgorod Open»? ». Людей цікавлять ці змагання і вони готові приїхати в Ужгород».

«Uzhgorod Open» вже включений в календар Всесвітньої Федерації Танцювального Спорту і зараз активно проводяться роботи по організації турніру. Попередню згоду на участь в змаганнях дали команди з 7 країн.

Отже, 23-24 квітня жителів і гостей Ужгорода чекає захоплююче танцювальне шоу. А поки кілька яскравих фото з минулих змагань «Uzhgorod Open».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp