Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У пологовому будинку Мукачева вперше видали свідоцтво про народження дитини (Фото)

18 березня 2016 р., 17:49

Першими його власниками стало подружжя переселенців з Луганська

Сьогодні, у пологовому відділенні Мукачівської центральної районної лікарні відбулася презентація нового сервісу, який дає можливість автоматично отримати свідоцтво одразу після народження дитини, у випадку, якщо родина вже обрала ім’я для народженої.

Про це повідомляє Відділ з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Із сьогоднішнього дня, свідоцтво про народження дитини можна буде отримати не лише у відділах державної реєстрації актів цивільного стану, а й у пологовому будинку.

І першими, хто отримали свідоцтво, це подружжя Олександра та Ангеліни Літвінових, які є переселенцями з міста Луганськ. “Ми у Мукачево переїхали весною 2014 року зі старшою донечкою. Вже тут на світ появились донечки-двійнята, а сьогодні ми додому повертаємось із синочком. Я щасливий, бо маю велику і гарну сім'ю” - гордо промовив батько.

{}

З народженням дитини і отриманням такого важливого для неї документа батьків привітали заступник начальника управління охорони здоров'я виконавчого комітету Мукачівської міської ради Ольга Гудачок, головний лікар ЦРЛ Ярослав Луп'як, керівник відділу державної реєстрації актів цивільного стану по м. Мукачеву реєстраційної служби Мукачівського міськрайонного управління юстиції Антоніна Ангел, працівники пологового будинку.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp