Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Плани контрабандистів знову зруйнувалися (ФОТО)

19 березня 2016 р., 16:04

Вчора, 18 березня.

Учора ввечері вирішив перевірити своє везіння один з наших співвітчизників, який слідував легковим автомобілем до Словаччини через міжнародний пункт пропуску «Ужгород».

 

З прибуттям на прикордонно-митний контроль, автомобіль «Renault Megane Scenic» одразу привернув до себе увагу прикордонного наряду. Під час візуального огляду автівки та на підставі аналізу і оцінки ризиків, прикордонниками с спільно з представниками митниці було прийнято рішення про здійснення поглибленого огляду транспортного засобу.

Результат перевірки підтвердив підозри вартових кордону, адже в конструктивних особливостях автомобіля були виявлені спеціально виготовлені тайники. В них знаходились цигарки марки «LM LOFT» з фільтром, вітчизняного виробництва, в загальній кількості 299 пачок.

Тютюнові вироби та легковий автомобіль вилучено та передано співробітникам ДФС. Вартість сигарет склала понад 3 тис. гривень, а вартість автомобіля - близько 25 тис. гривень.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp