Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мрія ужгородської школярки здійснилася на уроці хімії (ФОТО)

21 березня 2016 р., 14:23

Учениця 9-го класу школи №7 отримала від благодійників омріяний подарунок

У Християнський благодійний фонд «Карітас» звернулася вчителька хімії Ужгородської школи №7 Галина Ажнюк, яка розповіла про мрію своєї учениці Ольги Юрченко.



Жінка повідала, що дев’ятикласниця мріє мати велосипед. Дівчинка живе з мамою-медсестрою та молодшим братом в ужгородському гуртожитку. Живуть незаможно, тому мама здійснити мрію донечки не має змоги.

Також Галина Василівна зазначила, що Ольга успішно і старанно навчається, і це лише підсилює бажання подарувати їй щастя.

Ужгородські благодійники пройнялися цією історією, і взялися втілювати мрію в життя. Голова «Карітасу» Ярослав Шафарь, чартерний президент Ротарі клубу «Ужгород Скала» Мирослав Ціпле та його донька Ксенія Палфі, що працює моделлю у Києві, спільними зусиллями подарували школярці Ользі Юрченко незабутній урок хімії.

Саме на цей урок у школу №7 9 березня благодійники завітали з величезним сюрпризом – подарували дівчинці омріяний велосипед. Візит добродіїв з презентом став для Ольги цілковитою несподіванкою, тому й емоції були відповідні – невимовне щастя, щира радість і приємний шок, адже в ту мить здійснилася заповітна мрія школярки.



Благодійників, які зробили Ользі Юрченко такий подарунок, емоції дівчини теж щиро вразили, подарували відчуття щастя та радості від того, що вони змогли зробити юну школярку щасливішою, втілити мрію просто на уроці хімії.

Наразі християнський благодійний фонд «Карітас» чекає гуманітарний конвой з Британії, у якому будуть і велосипеди, тож благодійники обіцяють подарувати їх ужгородським дітям з неповних сімей.

Вікторія Лисюк,
«Час Закарпаття»



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp