Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали браконьєрів

21 березня 2016 р., 14:51

Сховатися не вдалося.

Вчора на Великоберезнянщині правоохоронці затримали двох осіб, що мали при собі незареєстровані мисливські рушниці. 20 березня по спецлінії 102 надійшло повідомлення від капітана Чопського прикордонного загону про те, що прикордонним нарядом ВПС «Стужиця» в лісовому масиві, неподалік українсько-польського кордону, затримано двох осіб. 

Виїздом слідчо-оперативної групи Великоберезнянського відділу поліції було встановлено, що чоловіки, непрацюючі мешканці с.Стужиця, мали при собі зброю. Правоохоронці вилучили незареєстровану гладкосвольну мисливську рушницю «ТОЗ-63» 12 калібру та 4 набої до неї, а також рушницю «ІЖ-18» 16 калібру та 4 набої до неї. Вказану зброю та набої вилучено та направлено на дослідження Нагадуємо, що з 1 березня на Закарпатті триває місячник добровільної здачі зброї. Власники нелегальних арсеналів мають можливість їх позбутись, уникнувши кримінальної та адміністративної відповідальності.
 Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp