Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатця зі зброєю "спалили" полісмени (ФОТО)

21 березня 2016 р., 17:50

"Діло" провалилося.

Чергові патрульної служби зупинили БМВ, що перебувало в орієнтуванні правоохоронців за порушення правил дорожнього руху. При огляді салону виявилося, що водій перевозив ще й зброю. 20 березня близько 18:00 екіпаж патрульних Мукачева помітив автомобіль БМВ 523, водій якого, перевищив швидкість та не ввімкнув поворотник. Цим створив аварійну ситуацію на дорозі. Таке порушення ПДР і стало причиною зупинки авто.

   

Під час спілкування з водієм патрульні помітили, що чоловік був за кермом у нетверезому стані. Перевірка підтвердила, що вміст алкоголю в крові складав 1.21 проміле. До того ж, під час провeдeння повeрхнeвого огляду салону автомобіля поліцейські виявили два мeталeвих прeдмeти, схожих на зброю. На правопорушника склали адмінматеріали за двома статтями КУпАПу. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, якій передали транспортний засіб. Чи є зброя справжньою, з’ясують експерти. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp