Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Увага! На Закарпатті зникла жінка (Фото)

22 березня 2016 р., 11:49

Вдома на неї чекають троє діток

Мукачівські правоохоронці розшукують 28-річну мукачівку Деркач Світлану Василівну, матір трьох дітей, яка 26 лютого у пошуках роботи пішла з дому в невідомому напрямку і до цього часу не повернулася.

21 березня, із заявою про зникнення доньки до чергової частини Мукачівського відділу поліції звернулася мати зниклої. Мукачівка повідомила, про те що її донька, з якою проживають разом, ще 26 лютого близько обіду пішла з дому в пошуках роботи, адже сама виховує трьох малолітніх дітей.

Раніше мукачівка не зверталася до правоохоронців, пояснюючи, що донька вже не вперше покидає домівку, проте завжди поверталася, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Прикмети розшукуваної: зріст 160 см., обличчя овальне, очі карі, волосся каштанового кольору, повнуватої статури.

Була одягнена: в балонову куртку темно-синього кольору, темні лосіни, взуття – коричневі чоботи.

Наразі правоохоронці вживають заходи щодо пошуку зниклої жінки.

Шановні громадяни! Якщо Вам відоме можливе місце перебування розшукуваної або Ви володієте будь-якою інформацією стосовно неї, прохання повідомити за адресою: м. Мукачево, вул. Я.Мудрого, 8 або за телефонами: (03131) 2-23-32, або “102”.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp