Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські рятувальники ліквідували пожежу на складі з хімікатами (Фото)

22 березня 2016 р., 12:42

Пожежа влаштували в рамках навчання

22 березня в с. Розівка Ужгородського району на території ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» відбулися пожежно-тактичні навчання з ліквідації умовної пожежі, що виникла внаслідок розливу хімікатів у складському приміщенні. Метою тренувань було вдосконалити практичні навички з управління силами та засобами на пожежі, засвоїти оперативно-тактичні особливості об’єкта, а також налагодити взаємодію між підрозділами ДСНС і пожежними формуваннями підприємства, - повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

За легендою навчань, у складському приміщенні заводу стався розлив хімікатів із бочки, внаслідок чого виникла пожежа на площі 50 кв. м. О 09:40 відповідне повідомлення надійшло до Служби порятунку «101». На місце події негайно направили бійців 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород і ДПРЧ-7 м. Чоп. Загалом у навчаннях взяли участь 5 одиниць техніки та 25 чоловік особового складу. До прибуття професійних вогнеборців пожежу за допомогою вогнегасників намагалися ліквідувати членидобровільної пожежної дружини підприємства. Вони ж винесли на вулицю двох постраждалих, яким надали невідкладну долікарську допомогу.

{g}

Бійці ДСНС, прибувши за викликом, насамперед створили водяну завісу, аби зупинити поширення хмари токсичних речовин. Далі за допомогою піноутворювача рятувальники оперативно ліквідували пожежу на складі з хімікатами. Всі учасники навчань залишилися задоволені результатами дій професійних і добровільних пожежних та намітили плани щодо подібних тренувань на наступний рік.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp