Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді на День Перемоги спортивно "повстали" в’язні (ФОТО)

15 травня 2014 р., 08:23

І не тільки спортивно, а й літературно - засуджені продекламували свої власні вірші.

Упродовж вихідних працівниками соціально-психологічної служби установи для неповнолітніх ув’язнених та засуджених відділення господарського обслуговування було організовано ряд профілактично-освітніх та спортивних заходів. 



Фізичне виховання і спорт є важливою складовою процесу виправлення засуджених та організації змістовного дозвілля. З метою заохочування засуджених до здорового способу життя, сприяння формування у них морально-вольових якостей, розвитку позитивних рис характеру стало доброю традицією організовувати різного роду спортивні турніри. Відбулися змагання з легкоатлетичних видів спорту (підтягування на перекладині, віджимання на брусах), змагання з волейболу та тенісу. Під час змагань учасники проявили неабияку майстерність та прагнення до перемоги. Волейбольне суперництво проходило в атмосфері здорової спортивної конкуренції, азарту та взаємоповаги. Кожен з учасників змагань докладав всіх зусиль, щоб стати переможцем.

Окрім спортивних змагань, читали лекції, переглядали документальні стрічки, присвячені рокам Великої Вітчизняної війни.

На завершення святкування Дня перемоги ув’язнені та засуджені Закарпатської УВП (№9) декламували власні поетичні вірші, які направили для участі у конкурсі в'язничної поезії "Краснистав-2014", що планується провести у вересні цього року у Польщі.





Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp