Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

19-річний мукачівець обрав не той бізнес

15 травня 2014 р., 08:48

І тепер заплатив своєю свободою - 4 роки в’язниці за зв’язок із наркотиками.

У січні місяці оперативники Мукачівського міськвідділу міліції викрили 19-річного парубка у збуті наркотиків. Цей хлопець вже давно потрапив у поле зору працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Крапку ж у його незаконних операціях з продажу наркозілля поставили «бнонівці», задокументувавши факт продажу ним марихуани. 

19-літній юнак не вперше має проблеми із дотриманням закону. Будучи неповнолітнім, хлопець перебував на обліку у відділі кримінальної міліції у справах дітей за вчинення крадіжок. І от тепер правоохоронці міськвідділу затримали парубка саме в той момент, коли він збував наркотики. Зловмисника було затримано «на гарячому». Він продав близько 10 грамів марихуани за 200 гривень. 

Усю наркотичну речовину працівники міліції вилучили та направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС області. Згідно з висновком НДЕКЦ, дана речовина містить тетрагідроканабінол і є канабісом, який відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонений. Також як доказ від чоловіка були вилучені гроші зі спеціальними позначками. 

За цим фактом слідчі міськвідділу відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України. 

Крім цього правопорушення, хлопець скоїв ще одне, пов’язане з наркотиками. Напередодні того, як правоохоронці затримали хлопця на збуті, останній запропонував своїм товаришам, що в нього є трохи наркоти і він може нею поділитись, пригостивши їх. Тож після цього вони вже втрьох її вживали, але недовго. Правоохоронці викрили його та відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.307 «Незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів з метою збуту» та ч.2 ст.315 «Схиляння до вживання наркотичних речовин» Кримінального кодексу України. 

Поряд з цим, хлопець вчинив кримінальні правопорушення під час іспитового строку, встановленого по відношенню до нього вироком суду. На суді парубок визнав свою провину. Суд визнав винним 19-літнього мукачівця у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 та ч.2. ст.315 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді 4-х років та 1 місяця позбавлення волі. 
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp