Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські працівники охорони вчилися бути толерантними (ФОТО)

23 березня 2016 р., 14:22

У професії - це необхідно.

Рівень професійної підготовки працівників поліції охорони постійно підтримується навчаннями. Поліцейські відпрацьовують практичні завдання та удосконалюють теоретичні знання в галузі охорони, а днями атестований склад Управління навчався спілкуватися із представниками засобів масової інформації та громадськості.

 

Про те, як потрібно взаємодіяти з медійниками у різних ситуаціях та чому важливо співпрацювати зі ЗМІ, поліцейським охорони розповів відомий журналіст області, який працює на телеканалі «НТН» – Євген Соломін. Фахівець у своїй галузі розповів поліцейським про випадки зі своєї професійної діяльності та чому важливо співпрацювати зі ЗМІ.

- У своїй професійній діяльності я потрапляв у різноманітні ситуації, оскільки працюю переважно з подіями кримінальної хроніки. Минулого року один чоловік в процесі професійної журналістської діяльності без вагомих причин накинувся на відеооператора, пошкодив апаратуру телеканалу. Такі ситуації, на жаль, неодноразові. Хотілося б до вас звернутися – якщо ви бачите, що десь виникає ситуація, де потрібне втручання поліції, прошу вас допомагати. Адже важливий момент у роботі – взаємоповага, адже так як і ви виконуєте свої професійні обов’язки, ми, журналісти, також працюємо, - наголосив Євген Соломін.

Журналіст газети «Високий замок» та громадський активіст Павло Білецький порадив працівникам поліції перевіряти посвідчення представників ЗМІ, які звертаються за інформацією до них під час виконання обов’язків, тому що у теперішній складний час можливі провокації, а відтак – краще у типових ситуаціях тримати зв'язок з прес-службою.

Одна із тем, яку також порушили на навчаннях – формування навичок ведення діалогу з громадянами під час виконання службових обов’язків.

- У вас є своя гідність, ось це основний момент, це поважають у вас пересічні громадяни. Жителі прагнуть відчувати себе захищеними, то доведіть їм це. Люди йдуть за мужністю! Ви підготовлені, ви носите форму – будьте гідними, не бійтеся. Не треба боятися ні натовпу, ні журналістів. Задекларуйте вашу гідність, чисту совість, з якою ви виконуєте свій обов’язок. Залишайтеся завжди на боці справедливості та закону і громада завжди буде з вами, - закликав голова громадської ради при Національній поліції України в Закарпатській області Микола Железняк.

Поліцейські вивчили права та обов’язки журналістів і правоохоронців, дізналися про відповідальність за перешкоджання законній діяльності співробітників ЗМІ. Кожен атестований співробітник Управління поліції охорони отримав пам’ятку-алгоритм спілкування поліцейських у типових ситуаціях з представниками ЗМІ та громадськості. А на звершення поліцейські охорони мали нагоду практично перевірити здобуті знання, відповівши на запитання журналістів телеканалу «М-студіо».





Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp