Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Органи Міндоходів прийняли від закарпатців понад 2,2 тисячі декларацій

5 березня 2014 р., 09:45

Саме така кількість громадян подала інформацію про майно і доходи, отримані у 2013 році.

Варто відмітити, що платники активно декларують отримані в минулому році доходи, а щоб процес декларування був максимально зручним, для громадськості та бізнесу створено всі належні умови. Зокрема, у Центрах обслуговування платників можна не лише подати декларації, а й отримати фахові консультації щодо їх заповнення, – повідомляють фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Зазначимо, цьогорічна кампанія декларування доходів громадян відрізняється від попередньої  легкістю та ефективністю подання декларації за допомогою мережі Інтернет. Для зручності декларантів на веб-порталі Міндоходів функціонує відповідний електронний сервіс: "Декларування он-лайн". Також фахівцями Міндоходів підготована відеоінструкція, в якій на реальному прикладі відтворюється процес заповнення декларації про майновий стан і доходи. З цією інструкцією можна ознайомитись, клікнувши по банеру «Декларуй. Україну будуй», та у розділі «Відео» офіційного веб-порталу Територіальних органів Міндоходів у Закарпатській області ( zak.minrd.gov.ua).

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp