Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець проспав свою свободу (ФОТО)

15 травня 2014 р., 11:06

Заснувши за кермом автомобіля, 27-річний мукачівець знайшов собі проблем із міліцією.

У Мукачеві наряд патрульної служби затримав 27-річного чоловіка. Під час огляду його автомобіля правоохоронці виявили шприци з порошкоподібною речовиною, схожу на наркотик, та ніж. 



Під час патрулювання містом, близько п’ятої години ранку, співробітники роти патрульної служби міліції помітили на проїзній частині дороги автомобіль з увімкненим двигуном та фарами. Підійшовши ближче, міліціонери побачили, що водій за кермом спить та розбудили його. Коли той відкрив дверцята автомобіля, то патрульні помітили ніж з лезом довжиною близько 15 см. Після цієї знахідки негайно передали інформацію черговому Мукачівського міськвідділу міліції, який направив на місце події слідчо-оперативну групу. 

Окрім того, в салоні автомобіля слідчий виявив шкіряний чехол, в якому знаходилися два шприци з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотик, вагою близько десяти грамів. 

Мукачівець пояснив правоохоронцям, що в даних шприцах містяться ліки від головної болі, а ніж призначений для пікніків. Водія було доставлено до наркодиспансеру для проходження медичного огляду. Вилучені шприци з речовиною та ніж направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС області. 

Відомості про дану подію слідчим внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.309 (незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.2 ст.263 Кримінального кодексу України. 

Якщо експерти підтвердять, що вилучена речовина є наркотиком, а ніж відноситься до холодної зброї, то чоловіку прийдеться відповідати перед Законом. По даному факту триває розслідування. 
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp