Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У середньовічному замку "Сент-Міклош" відбудеться унікальний фестиваль квітів

24 березня 2016 р., 19:05

Поблизу Мукачева розквітне замок кохання

Асоціація Українських флористів започатковує щорічний фестиваль квітів «Кохання в Сент-Міклош», який відбуватиметься у мальовничому старовинному Замку "Сент-Міклош", неподалік міста Мукачево, у селищі Чинадієво.

Про це йдеться на сторінці замку в соціальній мережі.

Показати свою майстерність приїдуть 10 команд професійних флористів з України. В стінах Замку мовою квітів вони розкажуть про вічний пошук гармонії та щастя та присвятять свої роботи романтичній історії кохання, яка сталася у замку кілька століть назад.

Це будуть грандіозні квіткові інсталяції розміщені в залах замку, на території, навіть на зовнішніх стінах.

"Символом кохання споконвічно вважається троянда. Тому вона буде королевою свята. Забезпечить флористів трояндами для роботи лідер квіткової галузі України – фірма «Камелія». Також будуть використані рослинні матеріали: лоза, трава, мох, гілки дерев, каміння та багато дещо дивних на перший погляд, не притаманних флористиці речей" - йдеться у повідомленні.

Шанувальники прекрасного з усієї України та сусідніх Румунії, Словаччини, Словенії, Угорщини, Польщі, Чехії зможуть помилуватися заквітчаним Замком та при світлі факелів почути історію справжнього кохання, розчулитися та замислитись про високе. Звісно, зробити селфі на фоні яскравих та ароматних квітів. Продовженням свята буде виступ знаного Львівського вуличного театру «Воскресіння» з незабутньою театралізованою вогняною виставою.

Дата проведення: 14-15 травня 2016 року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp