Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Андріїв вітав нацгвардійців зі святом

25 березня 2016 р., 13:41

Нині День національної гвардії України

Сьогодні керівники Закарпаття, Ужгорода та правоохоронних органів вітали зі святом – Днем Національної гвардії України – особовий склад 4 батальйону, який розташовується в Ужгороді.

 

Подяки, грамоти, грошові винагороди вручали бійцям голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, голова обласної ради Михайло Рівіс, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області Сергій Князєв, голова товариства ветеранів Афганістану полковник Василь Понзель. Також бійцям присвоїли чергові звання.

Наголошувалося, що створена 2 роки тому Національна гвардія стала одним із найпотужніших бойових підрозділів Збройних сил України, героїчна захищала цілісність унітарної України в зоні бойових дій. Також ішлося, що батальйон, база якого в Ужгороді, можуть збільшити до 300 бійців.

Після урочистої частини нацгвардійці провели показові виступи зі знешкодження озброєних злочинців, представили техніку, яка у них на озброєнні.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp