Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Яка ціна якісного та доступнішого медобслуговування на Закарпатті?

15 травня 2014 р., 12:35

12 мільйонів гривень допоможуть покращити галузь нейрохірургії та неврології у нашому краї.

«У Закарпатській області є чимало довгобудів, недобудованих об’єктів соціальної сфери, а також які потребують сучасної реконструкції. Тож, наше сьогоднішнє завдання – скласти чіткий план дій: куди необхідно вкладати державні кошти першочергово, де сконцентрувати більшу увагу, аби не розпорошувати фінансовий ресурс краю». 

Таку думку висловив заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Михайло Рівіс 14 травня під час робочого візиту у Великоберезнянському районі. 

Jб’єкт: будівля обласного центру нейрохірургії та неврології, що знаходиться в центральній частині Ужгорода. За словами начальника управління капітального будівництва Закарпатської ОДА Степана Бордаша, будівельні роботи тут розпочато в 2011 році. За період реконструкції освоєно 5,7 млн.грн. Проектом передбачено трьохповерхову добудову площею 1010 м2 до існуючого корпусу нейрохірургії та неврології. На 1-му поверсі запроектовано два основних відділення: магніто-резонансної томографії (МРТ) та «Гама-ножа». На 2-му поверсі – сучасний операційний блок на три робочі місця з набором необхідних допоміжних приміщень. На 3-му поверсі – відділення ангіографії та палатні приміщення на 3 ліжка. На сьогодні прибудова вже з дахом, ведуться роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж. 

Тож, за умови виділення на завершення даного об’єкту 12 млн.грн та введенням його в експлуатацію, рівень медичних послуг для населення Закарпаття надаватиметься на багато якісніше і доступніше за наявністю збільшення кількості ліжок-місць, зазначив Степан Бордаш. 
Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp