Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У центрі Сваляви будь-якої миті може обвалитись гуртожиток

26 березня 2016 р., 14:31

Москаль вирішуватиме питання з Квітом

У центрі Сваляви вже 15-й рік розвалюється багатоповерхівка – колишній гуртожиток Свалявського технічного коледжу. Відремонтувати будівлю, яка становить загрозу через імовірний обвал перекриття, вже неможливо, але й розібрати її міська влада не може, оскільки колишній гуртожиток перебуває на балансі Міносвіти. Геннадій Москаль, котрий оглянув напівзруйновану багатоповерхівку, пообіцяв відправити її фото міністру освіти й науки Сергію Квіту й таким чином переконати його передати колишній гуртожиток місту. Яке власними силами розбере його й ліквідує джерело потенційної небезпеки в центрі Сваляви, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Зовсім інша ситуація з будівлею колишнього банку «Україна» в Сваляві. 10 років тому Мінфін зробив із неї реабілітаційний центр, витративши 12 мільйонів гривень. Будівля в чудовому стані, проте не використовується за призначенням. За рішенням голови ОДА тут буде відкрито філію обласного архіву, а 1-й поверх, де облаштований басейн, віддадуть під дитячу спортивну школу.

– Відповідні документи вже направлені у Фонд державного майна, який передасть будівлю на баланс області, а ми передамо її архів та дитячій школі, – повідомляє Г.Москаль.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp