Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські правоохоронці затримали трьох наркоманів

26 березня 2016 р., 16:58

У Мукачеві та Виноградівському районі.

Вчора в Мукачеві патрульна поліція затримала п'яного водія з наркотиками. Наркотики виявили і в селі Велика Копаня Виноградівського району.

Цієї ночі екіпаж патрульної поліції в Мукачеві на узбіччі перехресть вулиць І.Франка–Київська помітили припаркований автомобіль марки «Вольцваген пасат». Патрульні підійшли до водія, аби поцікавитися чи потрібна йому якась допомога. Але поведінка водія була дивною. Він та ще один пасажир, які сиділи в авто, надто непокоїлися. Причина клопоту стала зрозумілою поліцейським згодом, коли з'ясувалося, що водій перебуває у стані сп’яніння, а при собі він мав згортки з вмістом білої кристалічної речовини (0,5 грамів). Речовина схожа на амфетамін та пакет з речовиною схожою на марихуану (10 грамів). Пізніше в автомобілі поліцейські виявили й електронні ваги.

Водій та пасажир - місцеві мешканці 22-ох та 23-ох років. Молодики вже притягалися до відповідальності за зберігання наркотиків. Вилучені речовини направлені на дослідження. На водія складено адмінпротокол за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння), а за фактом зберігання наркотичної речовини відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України.

Другий факт вилучення зілля трапився 25 березня о 21:30 під час проведення обшуку помешкання непрацюючого 40-річного мешканця села Велика Копаня Виноградівського району. Обшук проводили в рамках вже існуючої кримінальної справи. Вдома у підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили 2 сірникові коробки, прозорий поліетиленовий пакет та паперовий згорток із вмістом сухої подрібненої речовини рослинного походження зовні схожої на марихуану (13 грамів). Речовину вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ. Факт зберігання марихуани підозрюваний підтвердив.

Відомості за даним фактом про зберігання наркотиків внесені до ЄРДР.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp