Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні обирають рекордну кількість старост

27 березня 2016 р., 14:51

Сьогодні українці виберуть 47 старост.

У неділю, 27 березня, Україна вибирає рекордну кількість старост. Про це повідомляють у Комітеті виборців України. Так, українці вибирають 47 старост.Найбільше - в Одеській і Хмельницькій областях (19 і 18 відповідно), ще 6 старост буде обрано в Тернопільській і 4 - у Дніпропетровській областях. Крім того, в 10 об'єднаних територіальних громадах вибирають також депутатів і голів рад."

Вибирають депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів жителі Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Рівненської та Харківської областей. Загалом обирається 86 депутатів міських, 96 селищних та 50 сільських рад, а також троє міських, четверо селищних і троє сільських голів", - йдеться в повідомленні.

Вибори старост в Україні/КВУПісля цих виборів кількість об'єднаних територіальних громад в Україні зросте до 169.Раніше, в березні, в Адміністрації Президента заявляли, що в рамках реформи з децентралізації в Україні буде запроваджено інститут старост.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp