Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вибори у Кривому Розі: на дільниці знайшли вибухівку

27 березня 2016 р., 16:30

Спостерігачі відзначають низьку явку виборців.

Вибуховий пакет знайшли на одній із виборчих дільниць у Кривому Розі. Про це УНН повідомили в прес-службі міськради.Зараз на місці працює вибухо-технічна група спільно з представниками правоохоронних органів.Активність виборців дуже низька, повідомляють спостерігачі Комітету виборців України."

На ділянках переважно люди старшого віку, які зазвичай голосують вранці. Низькій явці виборців також сприяють погодні умови. Сьогодні вранці у Кривому Розі йде дощ із мокрим снігом. Офіційні дані щодо явки виборців з'являться пізніше", - сказано в повідомленні.При цьому в соцмережах відзначають, що на виборчі дільниці масово підвозять людей.За інформацією прес-служби Опори, виборці міста стали отримувати СМС, підписані ім'ям одного з кандидатів. У тексті повідомлення називається ім'я кандидата і його номер у виборчому бюлетені."Такий випадок можна класифікувати як порушення закону про вибори, адже агітація в день виборів заборонена", - повідомили в Опорі.Як повідомлялося, 27 березня у Кривому Розі проходять позачергові вибори мера. За пост поборються 15 кандидатів, серед яких і нардеп Семен Семенченко.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp