Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді представники ФРІ протестуватимуть проти дій прокуратури

28 березня 2016 р., 11:07

Вони повинні пам’ятати на кого мають працюють і в чиїх інтересах

Всеукраїнська акція ФРІ з вимогою припинити тиск прокуратури на громадські організації

У понеділок, 28 березня о 12:00 члени Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив»(ФРІ) у обласних центрах України проведуть акцію “Громадськість відповідає прокуратурі”, яка не зважаючи на скрутні кризові часи та війну на Донбасі, продовжує плідно працювати.

Акція в Ужгороді розпочнеться о 12:00 біля входу до Прокуратури м.Ужгорода (вул. Небесної Сотні, 6).

На акції, керівник місцевого осередку ФРІ, пояснить позицію організації, щодо ситуації що склалася навколо органів прокуратури України, а активісти проведуть невелике дійство на “підтримку” прокуратури.


Контактна особа в Ужгороді:

Надія Ваць - тел. 099-771-65-14

Нагадаємо, що відповідна акція протесту відбудеться і в Мукачеві.

Довідка: ВМГО “Фундація регіональних ініціатив” - заснована 2002 рок,у найбільша в Україні незалежна молодіжна громадська організація; об’єднує понад 900 проактивних молодих людей у 39 осередках країни. Згідно зі Статутом організації, ФРІ не підтримує жодну політичну партію, чи політичну силу, не веде боротьбу за владу і не може бути суб’єктом виборчих процесів. Але у той же час ФРІ впливає на владу заради позитивних змін у суспільстві. Серед успішних кампаній ФРІ - масові протести молоді і в результаті неухвалений закон про платні послуги у вишах 2011року, громадська кампанія “Молодіжна варта” 2007-2012 року, масові протести у містах України протягом 2008-2013 років проти проекту спецзакону про протести №2450, який якби був прийнятий в часи Януковича, задушив б Майдан ще в зародку та інші.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp