Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У центрі Ужгорода вогонь охопив 4-поверхову будівлю (Фото, Відео)

28 березня 2016 р., 21:07

Пожежу ліквідовували рятувальники з Ужгорода та Середнього

28 березня о 09:05 до Служби порятунку надійшла інформація про пожежу в 4-поверховій будівлі (1 та 2 поверхи — офісні приміщення, 3 та 4 поверхи — житлові приміщення) за адресою: Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Фединця. Загорання виникло у двокімнатній квартирі на четвертому (мансардному) поверсі будинку.

На місце події негайно вирушили бійці 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород і ДПРЧ-16 смт Середнє. Для підвозу води задіяли також спецтехніку КП «Водоканал Ужгород». Загалом на місці події працювали 9 одиниць техніки та 37 чоловік особового складу.

Локалізувати пожежу бійцям ДСНС вдалося о 10:10, а повністю ліквідувати – о 12:40. Із будівлі рятувальники евакуювали шість людей. Жертв і постраждалих немає, - повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

{g}

Внаслідок пожежі вогонь знищив дах на площі 40 кв. м, перекриття на площі 70 кв. м та частину речей домашнього вжитку. Крім цього, пошкоджено дах і перекриття загальною площею 350 кв. м.

Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp