Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура земельну ділянку в оренду не дала

29 березня 2016 р., 15:20

Рішенння сільради скасували.

Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Михайло Пантьо, за принципової позиції прокурорів, які приймали участь у судовому засіданні в цивільній справі за позовом Ужгородської місцевої прокуратури, Ужгородським міськрайонним судом задоволено позов місцевої прокуратури про визнання недійсним та скасування рішення однієї з сільських рад Ужгородського району «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наміченої у довгострокове користування на умовах оренди».

Як уточнив Михайло Пантьо, цим рішенням було надано дозвіл закарпатцю на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 44 га та ринковою вартістю майже 16 млн грн. в оренду строком на 25 років, для ведення індивідуального садівництва із земель запасу сільської ради (пасовище, сінокіс). Вказане рішення було винесене з порушенням вимог Земельного кодексу України.Рішення суду вже набрало законної сили. Таким чином, Ужгородською місцевою прокуратурою попереджено надання вказаної земельної ділянки в оренду.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp