Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські перевізники звертаються до урядовців

29 березня 2016 р., 18:23

Пристрасті не стихають...

За останній місяць регіональні мас-медіа зосереджують значну увагу на тому, що перевізники відмовляються возити громадян з правом пільгового проїзду, що їх потрібно притягнути до відповідальності, що грубо порушується діюче Законодавство України і страждають ні в чому невинні пасажири.

Так, дійсно ситуація не лише на Закарпатті, а й в Україні зокрема, набула катастрофічного характеру, потребує негайного вирішення на державному рівні. Але, як відомо у цілому світі «риба гниє з голови»… Хто винний у цьому великому іллюзаційному циклі і кого потрібно в першу чергу карати?!


На державному рівні підтримки чекати немає жодного сенсу… І навіть більше того, цинізм з боку посадовців і небажання вирішити важливе соціальне питання перевезення пільгової категорії громадян вражає! Замість того, щоб вирішувати питання, влада вирішила ввести в оману громадян, виявити так звану «турботу» і огидним брехливим способом звести перевізників та громадян «теа-а-тет».

Так, сьогодні 29 березня 2016 року Директор Департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА Е.М.Маляр наголосив про необхідність вирішення проблеми і про те, що ніби існують конкретні пропозиції щодо врегулювання питання компенсації перевезень пільговиків. Перевізники області, вкотре повірили так званим «слугам народу» і зібрались у приміщені Закарпатської ОДА! Вгадайте що було далі?! – А далі як в кіно…

Царські чиновники планували назавжди вирішити проблему шляхом доступу обурених пенсіонерів і ЗМІ, водночас залишаючись так би мовити «не при ділі».

ТАК ОТ ШАНОВНІ УРЯДОВЦІ!

Звертаються до вас перевізники області. Пройшов час коли Вашими авантюрами ви набиваєте собі бали! НЕ забувайте, що звинувачуючи нас у порушенні діючого Законодавства, Ви порушуєте його НЕ МЕНШЕ!!!! П.4 Ст. 37 ЗУ «Про автомобільний транспорт» зобов’язує визначити порядок компенсації автомобільним перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів на маршрутах загального користування, збитків від цих перевезень.


АДМІНІСТРАЦІЯ Закарпатської ОДА ЗА РОКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ України не сплатила жодної гривні компенсації на міжміських рейсах.

Для нас є зрозумілою ситуація, при якій чиновники адміністрації, що відповідають за реалізацію державної політики в сфері надання пільг вводять в оману та дезінформують населення, загострюють соціальну напругу серед населення, відмовляючись навести порядок в системі транспортних пасажирських перевезень !

Враховуючи вищенаведене МИ НЕ ДОЗВОЛИМО «ЗАМИЛЮВАТИ ОЧІ» пасажирам і «Відхрещуватись від проблеми». Ми залишаємо за собою право захищати свої права, честь, гідність і ділову репутацію у відповідності до Конституції України.

ПЕРЕВІЗНИКИ








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp