Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У суботу в Ужгороді звучатиме музика на будь-який смак

15 травня 2014 р., 15:45

Просто на вулиці обласного центру Закарпаття можна буде і заграти, і затанцювати.

День вуличної музики запам'ятається виступами 80 українських груп, відомих литовських виконавців і Вакарчуком, співаючим Бітлз. 

Цієї суботи, 17 травня, незважаючи на політичну ситуацію в 11 містах України вперше відбудеться міжнародний музичний фестиваль. Так, у Києві, в Івано- Франківську, в Краматорську, в Дніпропетровську, в Одесі, в Харкові, в Переяслав-Хмельницькому, в Ужгороді, в Хмельницькому, в Тернополі і в Чернівцях протягом усього вихідного дня звучатиме найрізноманітніша музика. 

При цьому , її жанрова специфіка не має ні найменшого значення: тут буде і рок, і хіп-хоп, і класична музика, і фолк, і сурмачі, і барабанщики, і волинщики. До професійних музикантів приєднаються прості любителі і ентузіасти. 

Так само немає жодних вікових обмежень: для найменших меломанів передбачений майданчик з майстер -класами гри на музичних інструментах, діти співатимуть народні пісні і водити хороводи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp