Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві розглядатимуть питання реорганізації освітніх закладів

29 березня 2016 р., 20:33

Йдеться про школи та дитсадки.

На чергову сесію Мукачівської міськради пропонується до розгляду проекти рішення про реорганізацію навчальних закладів міста – шкіл та дитсадків у навчально-виховні комплекси. Про це на прес-конференції повідомила начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому Катерини Кришінець-Андялошій.

«Ці заклади, які реорганізують – школи та дитсадки знаходяться поруч. Завдяки створенню НВК буде можливість ефективніше використовувати матеріально-технічну базу закладів. Водночас це буде краще і для самих дітей , адже вони матимуть змогу відвідувати один заклад з дошкільної ланки і до завершення навчання у школі. В НВК дітей прийматимуть з півтора року. І зарахування в НВК буде за територіальним принципом», - зазначила посадовець.

Так, на черговій сесії буде розглянуто проекти рішення «Про реорганізацію Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 Мукачівської міської ради Закарпатської області та Мукачівського дошкільного навчального закладу №30 Мукачівської міської ради Закарпатської області шляхом злиття», «Про реорганізацію Мукачівського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І ступеня - гімназія” Мукачівської міської ради Закарпатської області та Мукачівського дошкільного навчального закладу №41 Мукачівської міської ради Закарпатської області шляхом злиття» , «Про реорганізацію Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Мукачівської міської ради Закарпатської області та Мукачівського дошкільного навчального закладу №6 Мукачівської міської ради Закарпатської області шляхом злиття», «Про реорганізацію Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 Мукачівської міської ради Закарпатської області та Мукачівського дошкільного навчального закладу №34 Мукачівської міської ради Закарпатської області шляхом злиття».

Пропонується створити комісії з реорганізації та затвердити статути нових закладів.







Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp