Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві викладачі та студенти ПТУ ще не отримали грошей

30 березня 2016 р., 09:57

Але кошти вже передали до місцевого бюджету

Місто вже отримало частину стабілізаційної дотації для фінансування закладів профтехосвіти. Про це повідомляє перший заступник Мукачівського міського голови Ростислав Федів.

«Мукачево вже отримало першу частину стабілізаційної дотації для трьох закладів профтехосвіти міста. Це 2 млн.834 тис. гривень. Нагадаю, що відповідне рішення спрямувати кошти для закладів прийнято на позачерговій сесії, яку минулого тижня ініціював міський голова Андрій Балога. Ми домоглися від центральних органів влади врахувати позицію громади щодо фінансування закладів через механізм дотацій з державного бюджету. Водночас вже 39 студентів-сироти та 99 викладачів ПТУ звернулися до міської влади виділити їм матеріальну допомогу. І вони її отримають, опісля того, як буде здійснено перехід на єдину розрахункову програму, яка наразі впроваджується у всіх містах країни», - зазначає посадовець.


Мукачівька міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp