Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Середньому відбудеться Міжнародний винний фестиваль

30 березня 2016 р., 10:33

Троянда Карпат

14-15 травня у селищі Середнє Ужгородського району відбудеться Міжнародний фестиваль вина "Троянда Карпат". На заході будуть представлені вина закарпатських приватних виноробів, а також вина іноземних, зокрема, словацьких та угорських, виноробів, - пише Закарпаття онлайн.

Окрема частина заходу буде присвячена традиціям та культурі Закарпаття. Кожна національна культура, що вони мирно співіснуують в обоасті, буде представлена окремою зоною для демонстрації власних традицій та культурних особливостей: історія, традиційні костюми, кухня, ремесла, пісні, танці тощо.

Також на гостей чекатимуть різноманітні майстер-класи та презентації, театральні вистави і концертна програма, а родзинкою стануть виступи гуртів «Ватага» та «Rock-H» і шоу від Театру вогню «Fire Life».

{g}

Організаторами фестивалю є Ініціатива регіонального розвитку та транскордонного співробітництва, Асоціація студентів-економістів Закарпаття за підтримки Генерального консульства Словацької республіки в Ужгороді та Генерального консульства Угорської республіки в Ужгороді, а також Генерального консульства Угорської республіки в Берегові.

Захід проводиться в межах проекту «Подорожуючі ляльки» №CBC01024, що фінансується з гранту Норвезького королівства в рамках Норвезького фінансового механізму та спів-фінансується з державного бюджету Словацької республіки, сприяє покращенню транскордонного потоку інформації про прикордонні регіони України та Словаччини (Закарпатської області та Кошицького краю) шляхом презентації спільної культурної спадщини в інноваційній формі.

Нагадаємо, що 14 та 15 травня Ви також можете відвідати фестиваль квітів "Кохання у Сент-Міклош", що відбудеться неподалік смт Середнє.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp