Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

2,5 мільйони - така ціна користування землею на Виноградівщині

15 травня 2014 р., 16:44

Таку суму податку сплатили 172 платники.

За чотири місяці 2014 року до місцевих бюджетів Виноградівського району від платників земельного податку та орендної плати за землю надходження склали майже 2 млн. 500 тис. грн. 

Із загальної суми понад 1 млн. 771 тис. грн. сплачено юридичними особами, що майже на 120 тис. грн. більше, ніж за чотири місяці 2013 року. Фізичні особи - платники плати за землю спрямували до бюджету 669 тис. грн., що майже на 69 тис. грн. більше надходжень аналогічного періоду минулого року. 

На сьогодні в ДПІ у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області на обліку перебувають 172 платники плати за землю - юридичні особи. Із них 127 – сплачують орендну плату за землю комунальної або державної форми власності, інші платники – сплачують земельний податок. 

За словами фахівців, забезпечення стабільного та ритмічного наповнення бюджетів усіх рівнів, зокрема – місцевого бюджету, є прерогативою роботи органу Міндоходів Виноградівського району. Кожна гривня, яка надходить до місцевої казни, є додатковим джерелом для фінансування бюджетної сфери, соціальних програм міста та сіл району. 
За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp