Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві запрацювала соціальна аптека (ФОТО)

31 березня 2016 р., 12:18

Сьогодні її відкрили урочисто.

Із сьогоднішнього дня мешканці Мукачева мають змогу придбати ліки за цінами нижчими, ніж в комерційних закладах. Запрацювала перша аптека мережі комунального закладу «Соціальна аптека». Її сьогодні офіційно відкрито в поліклінічному відділення по вулиці Грушевського за участі міського голови Андрія Балоги.

 

Тут отримуватимуть й ліки за пільговими рецептами інваліди та учасники війни, ветеранів праці, пенсіонерів, громадяни, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

Фармацевти кажуть, що наразі у "Соціальній аптеці" представлені понад 12 тисяч препаратів, але планується забезпечити майже 15 тисяч найменувань лікарських засобів.


Повністю на всі із них представлена максимальна націнка у 10%, щоб забезпечити персонал зарплатою та покрити комунальні послуги.


За словами міського голови Мукачева Андрія Балоги, після того як у травні буде введена "картка мукачівця", містяни будуть мати ще мінус 3% знижки на лікарські засоби.


Графік роботи "Соціальної аптеки": Пн.- Пт з 7:30 по 18:30, а Сб.- Нд. з 7:30 по 15:00.







Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp