Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Винахідливість контрабандиста не врятувала (ФОТО)

31 березня 2016 р., 18:07

Митники виявилися спостережливими.

Закарпатські митники вилучили два газові балони наповнені тютюновими виробами Next. Інцидент трапився на митному посту «Вилок» Закарпатської митниці ДФС.

 

Рухаючись у напрямку з України, угорець заїхав на смугу руху «зелений коридор» та усно заявив про відсутність у нього товарів та предметів, прихованих від митного контролю, або таких, які заборонені до вивезення з України.


Працівники пункту пропуску, здійснивши оцінку ризиків, спрямували транспортний засіб громадянина «Volvo» на майданчик поглибленого огляду, після якого у вищезгаданих балонах, що знаходились у багажному відсіку авто, виявили 260 пачок цигарок. Виявити приховані підакцизні товари вдалось шляхом простукування поверхні балонів.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, з використанням спеціально виготовлених сховищ.


Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частини 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних вилучено цигарки та балони.








Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp