Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чинадієві невідомі розбили чоловікові голову

1 квітня 2016 р., 12:57

Його привіз до лікарні товариш, якому теж дали по голові

Вчора ввечері до Мукачівської поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них доставлено з тілесними ушкодженнями 39-річного мешканця села В.Визниця Мукачівського району. Лікарі діагностували у потерпілого відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом склепіння черепа. Його вже прооперовано.

Потерпілого до лікарні привіз 22-річний товариш. Цей хлопець теж мав травму голови, та від госпіталізації відмовився.

Правоохоронці з’ясували, що того вечора потерпілі прийшли до кафе в смт.Чинадієво разом з кількома чоловіками. На вулиці між чоловіками виникла бійка. Побивши своїх опонентів, зловмисники сіли до автомобіля й поїхали.

Правоохоронці розшукують нічних забіяк.

- Ми будемо вдячні громадянам за будь-яку інформацію у цій справі, - коментує начальник Мукачівського відділення поліції Олександр Боднарчук.

За фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України) відкрито кримінальне провадження. Винуватцям бійки загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp