Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорець сховав цигарки в газових балонах (Фото)

1 квітня 2016 р., 13:16

Такий сховок для закарпатських прикордонників уже добре відомий

Учора в пункті пропуску «Вилок» прикордонники Мукачівського загону попередили чергову спробу тютюнової контрабанди. 39-річний угорець спробував вивезти з України сигарети запакувавши ними два газових балони. Під час проходження прикордонного контролю чоловік не зміг втримати своє хвилювання, чим викликав підозри у правоохоронців щодо переміщення у його автомобілі марки «VOLVO-460», предметів та матеріалів прихованих від прикордонного контролю. А відтак, транспортний засіб , яким рухався іноземець було виведено із загального потоку для проведення поглибленого огляду.

Під час проведення огляду вказаного авто, інспектором прикордонної служби в салоні було виявлено два балони, як з‘ясувалось пізніше, наповнені тютюновими виробами.

Доступ до сигарет став можливий після того, як прикордонники стравили газ та демонтували днища балонів, - повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

{g}

За фактом виявлення сигарет було складено протокол. Сигарети, у кількості 260 пачок вилучено та оцінено у 2340 гривень. Також було вилучено й оцінено у 760 гривень, балони в яких угорець спробував приховати контрабандний тютюн.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp