Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево: Норовливого чоловіка не підпустили до жінки

15 травня 2014 р., 21:16

І, мабуть, ще коро він її не побачить.

Ввечері до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від продавця магазину, яка повідомила, що її співмешканець прямує до неї на роботу, аби влаштувати сварку. Знаючи норовливий характер чоловіка, жінка наперед викликала дільничного Антона Фірцака. 

Молодого мукачівця, який вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, добре знав дільничний, адже чоловік вже притягувався до відповідальності за збут наркотичних речовин. На цей раз, запросивши чоловіка до медустанови для проходження медичного освідчення щодо ступеню алкогольного чи іншого сп`яніння, дільничний Антон Фірцак вилучив від нього згорток з поліетилену, в якому була біла порошкоподібна речовина, схожа на метамфетамін. Мукачівець спочатку відмовлявся розповідати про походження речовини і для чого він тримав її у шкарпетці, однак згодом зізнався, що сам її вживає і тримав для себе. 

Наразі відомості про незаконне зберігання наркотичних речовин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Вилучений білий порошок вагою близько 1,5 грама, направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Триває досудове розслідування. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp