Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Переселенець викрав авто в Ужгороді і потрапив в аварію біля Мукачева

3 квітня 2016 р., 12:41

Вирішив згадати своє кримінальне минуле

1 квітня ужгородський автомийник "пожартував" зі своєю клієнткою - і викрав від неї "Ауді А-4". Менше доби знадобилося правоохоронцям, аби затримати поціновувача чужих автомобілів.

Переїхавши на Закарпаття з Луганщини, бувалий викрадач авто влаштувався не будь-куди, а на автомийку. Саме там тішили око "крадія-колекціонера" авто найрізноманітніших марок. 1 квітня мийник сів за кермо вподобаної ним "Ауді А-4".

Злодій із досвідом добре знав, у що йому обійдеться привласнення чужої машини. Тому вирішив перехитрити поліцейських, бути хоч на крок попереду. Чоловік поміняв номерні знаки з іншої автівки - і вирушив у дорогу.

Проте горе-водієві вдалося доїхати лише до Мукачева. Там, не впоравшись із керуванням, він пошкодив автомобіль. Усвідомивши, в що вляпався, зловмисник злякався, залишив машину в місті. А сам подався навтьоки.

На той час викрадач уже знаходився в розшуку. Орієнтування з прикметами чоловіка були розіслані по всій Україні. Тож уже через кілька годин злочинець потрапив до рук правоохоронців м.Львова, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp